„Vogue“
fallback

Сутринта преди церемонията Fashion Awards през 2019 година, модният дизайнер и главен директор на британския „Vogue“ Едуард Енифъл е с Ирина Шейк в лондонски хотел. Супермоделът трябва да излезе на червения килим само след няколко часа, но все още не е избрала тоалета си. Причината – нито един от дизайните не успява да ѝ стане.

 Това обаче не притеснява 34-годишната Шейк и тя решава да седне за кратко интервю с Енифъл, за да разкаже историята си, която започва в Съветска Русия.
 
Ирина Шейк се ражда на 6 януари 1986 година в град Еманжелинск, намираш се в Челябинска област. Баща ѝ работи в мина, а майка ѝ е пианистка, която свири на деца в детските градини. Когато е на 14 години, Шейк се изправя пред най-голямата трагедия в живота ѝ – баща ѝ умира от усложнения след пневмония.
 
Тогава семейството от три жени трябва бързо да намери план как да оцелее. Сестрата на Ирина е само 18 месеца по-голяма от нея. Супермоделът признава, че в онази ситуация никак не се е чувствала добре в тялото си.
 
„Винаги съм мислела, че е трябвало да се родя момче, не знам защо. Може би, защото баща ми винаги е искал момче“.
След трагичния случай, Шейк смята, че тя трябва да се погрижи за семейството. „Казах си, че никога няма да се омъжа“. За щастие, този период отминава и супермоделът започва да обича себе си и факта, че е родена жена.
 
Но именно годините на трудност и съмнение изграждат личността на Ирина, която често плаши доста от мъжете.
 
„Винаги знам какво искам и мисля, че това плаши другия пол. Ако някой е извън живота ми, това е окончателно. Прекратявам всякакви връзки“, заявява тя пред „Vogue“. Въпреки това, Шейк признава, че ако успееш да я опознаеш, ще разбереш, че под обвивката ѝ се крие добър и мил човек, който понякога плаче по време на интервюта.
 
Още от интервюто на Ирина Шейк и нейната фотосесия вижте в Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

21

анонимна

преди 4 години

Тя и Кейт Мидълтън плачеше колко и е трудно с децата. Тези нима не разбират, че дразнят другите? Обикновеният човек как тогава да ги гледа, като трябва по цял ден да работи, да поддържа дом и пр., нещо което на тях им го вършат армии от прислуга? Че и елита с наглостта си ни проглуши ушите да сме раждали следващите полуроби?

20

анонимна

преди 4 години

Много е права анонимна за наемането на бавачки. Това е решение. Права е и за българката, макар и не винаги да е така. Аз имам познат, който с гордост обясняваше как майка му ставала в 4 - 5 ч., готвела за деня и закуска, изпращала децата и мъжете на работа, и после самата тя отивала на работа? И как сегашните за нищо не ставали, а спели само с богаташи. То тия богаташи от сутрин до вечер само със секс ли се занимават, що ли, щом само с тях спят жените......

19

Анонимен

преди 4 години

Ама жална да я ожалиш тая, спи само с мултимилионери! Бащата на детето й е също такъв. Трудно е!

fallback