Снимка: БГНЕС
fallback

Били Айлиш проговори открито за депресията си.

Тийн сензацията разкри, че е мислила да се самоубие през 2018 г. и не е вярвала, че ще доживее своя 17-и рожден ден, който беше през декември 2018 г.
 
"Бях толкова нещастна през онази година. Не изпитвах радост. Искрено вярвах, че няма да успея да достигна 17-годишна възраст", каза тя в "The Gayle King Grammy Special".
 
Тя описва тежкия период от своя живот в песента "Bury a Friend". Парчето е посветено на момент от живота ѝ, в който е мислила да скочи от прозореца в хотелска стая в Берлин.
 
"Спомням си как плаках, защото си мислех, че това е начина, по който ще умра", коментира звездата.
 
Останалата част от разказа вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

34

Човек

преди 4 години

Извинявам се за правописните ми грешки, не са от незнание, а от клавиатурата ми. Да се застраховам преди и мен да сте ме оплюли...

33

Човек

преди 4 години

Поне се опитвам да бъда Човек! Това да сте добри хора не е болест! Пробвайте! Казва ви го момиче на 21 години, което след много малко време ще възпитава децата на нашата родина. Силно се надявам да успея да изградя хора, които да са малко по-стойностни, добри и подкрепящи хора,защото България има животоспасяваща нужда от тях.

32

Човек

преди 4 години

Цените чуждия успях за да успеете и вие да постигнете нещо! С тази негативна енергия до никъде не се стига... Не гнийте, а процъфтявайте! Дори в момента не говоря за конкретния артист, а я харесвам и може би и вие бихте разбрали защо ако бяхте прочели нещо за това момиче. Но проблема е съвсем различен и не защитавам конкретно нея, а всички хора, чийто мечти и потенциал е бил стъпкан от хора като вас! Подкрепяте околните за да има кой да подкрепи и вас! Не сте велики! И аз не съм!

fallback