Снимка: БГНЕС
fallback

Селена Гомес каза, че е била жертва във връзката си с Джъстин Бийбър. Звездата е била обиждана и оскърбявана от певеца "до някаква степен".

Певицата направи това признание пред "NPR". Сега тя промотира новия си албум "Rare" и каза, че е горда с песента от него - "Lose You to Love Me".
 
"Имах нещо красиво и никога няма да го отрека. Беше много трудно, но съм щастлива, че свърши. Чувствах, че песента е прекрасен начин просто да кажа, че е свършило и аз разбирам това и уважавам това, и сега преминавам към друга глава от живота си", сподели тя за песента.
 
А водещата на предаването коментира: "Предполагам, че говориш за сбогуването с Джъстин Бийбър". Тя пита Селена дали връзката ѝ с Бийбър е била един от най-трудните периоди в живота ѝ.
 
"Не, защото аз намерих сила. Опасно е да се смяташ винаги за жертва. Не се държа неуважително, аз наистина се чувствам като жертва, до някаква степен", отвръща звездата.
 
Гомес казва, че има предвид, че е била жертва на емоционално насилие.

Останалата част от разказа на Селена вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

Бе

преди 4 години

то че момичето е хубаво-хубаво е. Ама как разбрахте, че е и добро? Съжителствували ли сте заедно, или нещо друго?

10

Анонимен

преди 4 години

До маркиз дьо саПОстаналата част и е харесала :)

9

Анонимен

преди 4 години

Тая да дойде да види в Ботевград, в Перник, във Враца, в Монтана, във Видин... да дойде да види какво е емоционален тормоз.

fallback