Снимка: Булфото
fallback

След критиките за прекаленото му окосмяване, последователите на Азис продължиха с нападките. От космите по гърдите му, дискусията, развихрила се в социалните мрежи, се прехвърли върху брадатото му лице. Мнозина намериха голяма прилика между певеца и един от главните герои от филма "Планетата на маймуните". 

И както предния път, царят на попфолка не остана длъжен на хейтърите и реши да отговори на онези, които го сравняват с маймуна. 
 
"Никога не съм имал претенцията да съм хубавец! Нямам проблем с приликата си с тези красиви и умни животни!Имам проблем с хората, които седят зад компютрите и мислят, че изглеждат по-добре", написа Азис във Facebook. 
 
Певецът сподели колажа с негова снимка и тази на маймуната от лентата, като добави: 
 
"Продължавайте да правите колажи. Вие нали сте убавци". 
 
"Ох! Стига! И аз съм цвилеща крава :) и какво ли още не! Ние нали си знаем кои сме, те нека пишат, пишат, там им е утехата, явно! А ти си хубавец. Точка!", написа тв водещата Нели Хаджийска под статуса му. 
 
Още по темата и колажа на Азис четете в Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

24

Азисе помниш ли?

преди 4 години

Азисе,казваш:,, Нямам претенции да съм хубав",а едно време се беше изрусил,изебелил,ходеше със сини лещи и носеше рокля. В Един клип си беше наврял някакъв полилей на главата и пееше:,, Как боли!!". Имаше те на билборд с доста разголени задни части срещу паметника на Левски и ти го сваляха 3 пъти. Беше женен за Китаеца от Люлин,който по-късно се ожени за жена. Нима не беше суета твоето? Ако ще пееш на сцената,поне не плаши публиката. Не се навличай пак с рокля,ама се обръсни поне.

23

Азис е добър човек

преди 4 години

Да е жив и здрав и Азис и всичките му близки тои е честен човек изкарва си парите с честен труд какво му завиждате мъж е харесва жени другото е просто шоу/театро дай Боже на всички дори на тези който ме мразят мен и Азис толкова пари като на Васил/Азис дай Боже амин!!!

22

Анонимен

преди 4 години

Аве ей хейтъраци , долу ръцете от Азиз, той е националното ни богатство

fallback