БГНЕС
fallback

Лекоатлетът Юсейн Болт разкри, че ще става баща за първи път. 33-годишният спринтьор обяви новината в социалните мрежи като сподели снимка на бременната си приятелка Каси Бенет. Двамата са заедно от пет години, но успяваха да скрият любовта си от медиите. През 2019 година той призна пред „Daily Mail“, че сърцето му е заето, но не иска да споделя повече за личния си живот.

 
Сега обаче Болт и Каси са готови да споделят със света, че семейството им скоро ще се увеличи. Под прекрасната снимка на приятелката си атлетът написа „Искам само да кажа, че КРАЛ или КРАЛИЦА ще пристигне скоро“. Разбира се, новината предизвика стотици коментари от фенове на спринтьора от Ямайка.
 
Бенет пък сподели няколко кадъра, с които обяви бременността си. „Най-голямата ни благословия“, „Най-голямата ни радост“, „Нашето златно дете ще пристигне скоро“, написа бъдещата майка. Болт никога не е крил, че иска да има деца и призна, че няма такова нещо като перфектния момент. „Трябва просто да се решиш и да го направиш“.

Още за щастливата двойка и тяхната първа рожба, която е на път, четете в Tialoto.bg 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

House M.D.

преди 4 години

И в какво се състои изненадата?

8

Само питам

преди 4 години

Кога ще ражда?

7

Анонимен

преди 4 години

Веднага отворих статията,нооо Юсеин не чакал бебе,а бебето го чакала комшийката.Неграмотници сте вие,а началниците ви плащат луди заплати за да манипулирате раята.И за това не ставате.Ако ви поискат да напишите статя на високо интелектуално ниво тогава незнам.Некадърници сте вие.

fallback