Снимка: БГНЕС
fallback

Искра Лорънс явно следва примера на Ашли Греъм и не се страхува да показва голо тяло, докато е бременна.

Британската моделка публикува снимки по бельо, на които се виждат наедрялото ѝ коремче и пухкавата ѝ фигура, но пак зашемети феновете.
 
29-годишната звезда позира по черни прашки и спортен сутиен и не си личи да има целулит.
 
Искра си е направила селфи в огледалото и казва, че се чувства сексапилна. Тя е бременна за първи път и сега е в 7-ия месец. Манекенката качи 2 селфита и написа: "Моите прекрасни женски издутини... отпред и отзад. 7-и месец - никога не съм се чувствала по-секси".
 
Публикацията веднага събра много харесвания и коментари. Почитателите поздравиха моделката и дори я питаха каква е тайната да нямаш целулит.
 
"Изглеждаш страхотно! Моля те, кажи ми, как нямаш никакъв целулит? Моят е толкова зле, откакто бях бременна", пише фенка на звездата. Но Искра отвръща по следния начин: "Това е от светлината - външният вид може да е измамен. Определено имам някакъв, може да се види на различно осветление. Също си правя масаж със суха четка, ексфолирам кожата и слагам лосион по 2 пъти на ден".

Лорънс и нейният приятел Филип Пейн разкриха, че очакват дете през ноември.
 
Двамата се запознаха на наградите "Грами" през януари 2018 г. и тогава Филип описа Искра като мечтаната жена.
 
Снимката вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

Епикур

преди 9 месеца

Перфектното женско тяло и форми има тая Искра другите хомосексуалисти да мълчат никак не е дебела идеална си е, супер сочно дупе има и красиви бедра да ги лижеш с кеф.

16

probi

преди 4 години

Така като гледам, истинска сензация вече ще бъде известните и не чак толкова известните да бъдат показани облечени.Съблечени те са много отдавна и вече не са интересни.А и като гледам доста обемни жени, красиви или не, изобщо всякакви жени разсъблечени...чак ми се д.п.връща!

15

Гаманов

преди 4 години

Коя е па тая? Нито ме интересува бременна ли е, нито ме интересува гола ли е или облечена...Такива, че и по хубави от нея, има по улиците колкото искаш...

fallback