Снимка: БГНЕС
fallback

Еминем ядоса феновете на поп певицата Ариана Гранде.

Новата песен на рапъра "Unaccommodating" е с много провокативен текст и потребители на социалните мрежи написаха доста негативни коментари за нея.
 
В нея се споменава за терористичния акт в Манчестър на концерт на Ариана през 2017 г.  Тогава загинаха 23 души, а 139 бяха ранени.
 
Текстът към парчето на Еминем гласи: "Но аз обмислям да изкрещя: "Бомбите са пуснати" в играта// Все едно съм навън и чакам за концерт на Ариана Гранде".
 
В песента има и звуков ефект, който подразни феновете - такъв, който имитира звук от експлозия. Много фенове смятат, че това е неуважително към Гранде, хората, загубили живота си, техните близки и тези, присъствали на концерта в Манчестър.
 
Как реагира кмета на Манчестър и какво казаха феновете на Ариана - вижте в teenproblem.net
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

Бегай

преди 4 години

Еминем е най-големия в този бранш! Mgk приключи курса, след като си помисли, че е голямото добро утро. Лириките на еминем са просто уникални и 2PAC щеше да се чуди как да го стигне, ако беше жив! Пуснете си в тубата малко анализи на Лириките на Ем и ще разберете за какво става реч.

14

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 2Шамара направи песни с със снуп и диемекс, което отново е постежение.

13

Анонимен

преди 4 години

До MKGЧовека записва песни с лирика. Проблемите описани в песните на Еминем ги имат много хора и затова се и слушат песните му.

fallback