Снимка: БГНЕС
fallback

Меган Маркъл се е чувствала самотна, тормозена и не е можела да изказва мнението си, когато е била в кралското семейство. Вероятно това е сред причините тя и принц Хари да се оттеглят от семейството.

Двамата се чувствали унили и тъжни, твърди журналистката Бриони Гордан в материал за "The Telegraph". Тя ги посетила преди година в имението им "Фрогмор котидж" и казва: "Те нямаха енергията и блясъка, който съм виждала у тях преди".
 
Маркъл дори споделила, че не е очаквала, че ще има такива проблеми, като стане кралска особа. Тя се оплакала от самотата, от това, че "изведнъж заглушават гласа ѝ", както и от това, че се е отказала от всички хора, които обича, а накрая останала изтормозена и опозорена.
 
От вестник "The Sun" пък пишат, че Меган е повлияла зле на принц Хари и откакто той е с нея се е превърнал от Супермен в Жокера.
 
Фотографът Артур Едуардс казва, че преди е обожавал да пътува с принца и много се вълнувал за кралските турове, тъй като е знаел, че щом е с Хари, винаги ще се забавлява. Но синът на принц Чарлз вече бил нещастен.
 
Останалата част от разказа на фотографа вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

30

Кас

преди 4 години

До анонименАми, защото блясъка и славата изкушават, такива комплексарки като тази

29

Мен

преди 4 години

Две принцеси се боричкаха,но приказкатапродължава. @64

28

Лесънс лърнт

преди 4 години

Сега всички ще знаят какво е да си вкараш ц.и.га.н.ин в къщата

fallback