БГНЕС

Съвсем скоро ще узнаем кои ще са носители на най-престижните музикални награди „Грами“. 62-рата церемония ще се проведе на 26 януари, а пълният списък с номинираните беше обявен на 20 ноември. Водещ на събитието ще бъде Алиша Кийс.

Постепенно започна да става ясно и кои от звездите ще се качат на сцената, за да изпълнят своите най-нови парчета. От The Recording Academy, които раздават наградите „Грами“ обявиха, че едни от най-успешните изпълнители на нашето време ще зарадват публиката и зрителите.
 
Едно от последните имена беше това на Камила Кабело, която обяви в своя Инстаграм профил, че е изключително благодарна за поканата. Кубино-американската певица се присъединява към доста добра компания. На сцената ще се качат още Деми Ловато, Ариана Гранде, Блейк Шелтън и Гуен Стефани, както и групата Aerosmith.
 
Своя дебют на голямата сцена ще направят Били Айлиш и Lizzo, които също така за първа година попадат и сред номинираните. Ариана Гранде се завръща на церемонията, след като миналата година имаше спор с организаторите и отказа да пее на наградите „Грами“.
 
Още за изпълнителите на наградите "Грами" четете в Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase