Снимка: БГНЕС
fallback

Принц Уилям изрази надежда, че кралското семейство ще бъде отново единно в бъдеще. Според източници на Sunday Times, херцогът на Кеймбридж е казал на свой приятел, че изпитва скръб, че той и принц Хари вече са "отделни единици".

Oще по темата
"Съжалявам за това. Всичко, което можем да направим, и всичко, което мога да направя, е да опитаме и да се надяваме, че ще дойде моментът, когато всички ще четем от една и съща страница. Искам всички да играят в отбора", казал Уилям.

Кралицата е призовала принцовете Чарлз, Уилям и Хари на семейна среща в Сандрингам, за да преодолеят различията си. Меган Маркъл също ще се присъедини към членовете на семейството чрез конферентен разговор от Канада, където отпътува в петък.

Херцогът и херцогинята на Съсекс хърлиха бомба тази седмица, разкривайки, че се оттеглят като "старши" кралски особи и планират да работят, за да станат финансово независими, предизвиквайки сътресения в Британската монархия. Според източници, близки до кралското семейство, кралицата била много недоволна от решението на двойката, докато братът на Хари принц Уилям и баща им Чарлз били "вбесени".

Британските таблоиди, както и социалните медии, спекулират, че принц Хари и съпругата му са били изолирани от останалите кралски особи и това е довело до решението им да напуснат кралското семейство, въпреки че те заявяват, че ще разделят времето си между Обединеното кралство и Северна Америка, докато продължават да подкрепят кралицата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

20

ето така

преди 4 години

Уилям, синко, ако ти днес на брат си не можеш да помогнеш, то как утре ще се грижиш за поданици? Ако ти днес изтърваш контрола на събитията, как ще се справиш утре? Направи така, че Хари да знае как винаги може да разчита на теб и искаш от него да се справя, да бъде разумен, където и да се намиряа. Да мисли за теб, да знае, че ти е нужен. Запомни от мен това - Обичам те и обичам всички, които ти оБичяаш. Така да се държиш с брат си!

19

за Уилям

преди 4 години

Уилям, момче мое. Никой никога няма да замени ***, но все пак аз ти говоря така, както би ти говорила тя. Нарочно те наричам с цялото ти име, за да сдвикнат поданиците ти да те уважават. И ти посочвам грешката - защо смяташ, че с брат ти сте от различни отбори? Защо не искаш да го прегърнеш? Запомни - дори целият свят да е против брат ти, ти да си с него! Казвам го, докато не е късно. Покажи му, че вратата е отворена и винаги той е добре дошъл.

18

Поклон

преди 4 години

Истински принц е Хари истински Крал. Доказва че е повече от брат си. Един Крал решава сам какво ще прави. Поданиците са мравки без право на мнение. Страхотна двойка са Голями са. Браво Хари велики сте Ваши величества. В 21 век сме живейте си живота и бъдете щастливи

fallback