Снимка: БГНЕС
fallback

Феновете на Адел могат да си отдъхнат. През последните няколко седмици в интернет се появиха слухове, че певицата може и да страда от сериозно заболяване, на което да се дължи и рязкото й отслабване. В момента Адел е на почивка на остров Ангуила, който се намира в Карибско море, а компания й прави изпълнителят Хари Стайлс.

Снимки от ваканцията им се появиха в социалните мрежи, а доста хора трябваше сериозно да се вгледат в тях, за да разпознаят Адел. Тя наистина изглежда доста различна отпреди, а някои фенове отбелязаха, че цветът на лицето й също се е променил. Това накара и много от медиите да предположат, че изпълнителката има здравословен проблем.

Но, спокойно, Адел се чувства добре!
Това поне твърди 19-годишната Лекси Ларсон, която е успяла да се срещне с Адел и Хари Стайлс в един от ресторантите на Ангуила. Всичко се случва на 3 януари, когато момичето решава да хапне в заведение "Blanchards" заедно със своето семейство и няколко приятелки.

"След няколко минути Адел влезе и седна до нас и попита с какво може да ни помогне", казва Ларсън пред People. Тя добавя, че си е поговорила с изпълнителката, а след това и Хари Стайлс се присъединил към компанията. Разбира се, една среща не се е състояла, ако няма снимки, които да се публикуват в социалните мрежи.

Вижте още за Адел в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

Анонимен

преди 4 години

Изглежда състарена.

8

Анонимен

преди 4 години

Хахаха, приближила се и попитала с какво може да им помогне , хахахаха -2 дълги кафета с много захар и голяма чаша вода с лед.

7

Щерю

преди 4 години

Адел твърде слаба, но - жива...

fallback