Снимка: Reuters

Актрисата Аманда Байнс изненада феновете си с нова промяна във външния си вид. 

През септември звездата си направи профил в Instagram и там показа, че е боядисала косата си в розово и има пиърсинг на носа.
 
Сега Аманда е решила да си направи малък татус на лицето, вижда се от новите ѝ снимки. Актрисата от "Тя е пич" си е татуирала черно сърчице малко под лявото око, по средата на бузата.
 
Тя не е споделила подробности за татуировката и не е обяснила как се е спряла на сърцето. Звездата просто е поставила емотиконка на извънземно под снимката.
 
Някои нейни почитатели предполагат, че това е временна татуировка, а не истинска. От американското издание на "Cosmopolitan" посочват, че това е поредното потвърждение, че мини татусите за лице стават все по-хитови.
 
Миналата година Аманда Байнс завърши модния колеж "Fashion Institute of Design and Merchandising" в Лос Анджелис. Преди време тя призна пред списание "Paper", че много иска да стане моден дизайнер, но и да се завърне към актьорството.
 
През 2019 г. тя беше в психиатрична клиника в Лос Анджелис, тъй като още от тийнейджърска възраст има проблеми с наркотиците и алкохола.
 
Снимката с татуса вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase