Reuters

В днешно време възрастта играе все по-малко значение. Звездите в Холивуд отдавна доказаха, че човек може да изглежда превъзходно, дори и като навърши 50 години. Много от знаменитите личности провокират със секси снимки в социалните мрежи и привличат погледите, само за да докажат, че въпреки времето, продължават да се чувстват и да изглеждат млади. Ето и някои от тях.

Салма Хайек
 
„Да, утре ще навърша 53!“, написа например актрисата Салма Хайек след като публикува и снимка ден преди рождения си ден в социалните мрежи. Не е тайна, че Хайек поддържа фигурата си с йога. Актрисата е съпруга на Франсоа-Анри Пино от 2009 т и двамата имат дете - Валентина. Звездата от "Десперадо" често публикува на страницата си в Instagram снимки в оскъдно облекло или по бански и може да се похвали с над 12 милиона последователи.
 
Хали Бери
 
През август тази година и носителката на „Оскар” Хали Бери също навърши 53 години. Актрисата също провокира често феновете си в социалните мрежи, като показва изваяното си тяло. Въпреки годините, Бери не спира да спортува и показва, че живее активно и се грижи за фигурата си. Е, и резултатът е налице.
 
Синди Крауфорд
 
На същата възраст – 53 години е и Синди Крауфорд. Явно супермоделът продължава да следва диети и да се занимава със спорт, гледайки фигурата ѝ. Модната икона продължава да притежава онази харизма, с която пленяваше всички на подиума.

Още за жените на десетилетието четете в Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase