Reuters
fallback

Предстоят празниците около Коледа и Нова година, събират се много почивни дни, масово хората се отпускат и прекарват голяма част от деня си в компанията на близки и приятели.

Това е периодът от годината, в който като че диетите са далеч от дневния ред, а празничните наздравици са нещо редовно.

Изненадващо обаче, много хора избират да не консумират никакъв алкохол и официалните почивни дни не са изключение.

Не са малко и звездите, които твърдо оставят алкохола настрана и много рядко или почти никога не можете да ги видите с пиене в ръка.

Кои са известните личности, които не консумират алкохол? Вижте 7 от тях.

1. Ким Кардашян

Многобройните ангажименти, отглеждането на три деца и Кание Уест за съпруг? Сигурно ви се струва като натоварен режим, който заслужава отделяне на няколко минути на спокойствие с хубава чаша вино например. Е, не и за Ким Кардашян. Риалити звездата твърдо отказва алкохол, като оказва се, никога не е харесвала спиртните напитки.

2. Дженифър Лопес

Перфектно тяло, чиста кожа и славата на жена, която не се променя дори грам с годините – това са едва част от нещата, за които се възхищаваме на Дженифър Лопес. Оказва се, че здравословният начин на живот за изпълнителката е нещо, което тя стриктно следва. През 2003 година тя сподели пред InStyle, че алкохолът съсипва кожата и по тази причина тя изобщо не консумира алкохол, освен ако не вдига тост, когато си позволява едва глътка шампанско.

Още за звездите, които не пият алкохол четете в Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

19

Ема

преди 4 години

Да, най-добре бяло вино или розе

18

Анонимен

преди 4 години

На тези,които пият вино да им кажа,че бялото вино е за предпочитане,защото червеното съдържа танин.Може и да пийвате червено или черно вино,но доста по-рядко.

17

Българина

преди 4 години

Най мразя когиш отида някъде и ме питат"що не пиеш бе да не си болен?"Вчера на семейното събиране пак така.Товали е най важното за тъпия хомосапиенс?Ей разсипахте я тая планета.

fallback