Снимка: Фермата
fallback

Окъпан в пот, прах и вино, автомонтьорът Красимир Джунов се изстреля към финала на "Фермата". Татуираният мачо е първият мъж от този сезон на шоуто, който ще участва в последния, решаващ сблъсък за 100 000 лева. Най-доброто от себе си той ще покаже в битка на живо на 14 декември с още трима претенденти за парите и славата.

Краси беше обявен за финалист след вътрешен елиминационен дуел със софтуерния милионер Митко Караиванов. Двамата бяха равностойни в повечето игри, но в най-тежката от тях автомонтьорът показа превъзходство.

Дуелистите трябваше да мъкнат торби с пясък през огромни препятствия, да смучат вино с маркуч и да го пренасят в устите си. Водещият Андрей припомни, че това е едно от най-жестоките изпитания в шоуто и че през миналия сезон Дидо от D2 го е преодолял, отстранявайки непобедимия Нури.

Резултатът сега беше в полза на Красимир, който пренесе 3785 грама вино. Митко отчете 3650 грама.

Въпреки че падна на метри преди финала, софтуерният милионер не се отчая.

"Фермата" промени живота ми, никога няма да я забравя", каза Караиванов, който се сгоди в шоуто. Той влезе в стопанството с надеждата да бъде вдъхновяващ пример за онези, които искат да се върнат в България и да правят бизнес тук.

Вторият мъж финалист във "Фермата" ще стане ясен след елиминационния дуел между военния Станислав и фитнестреньора Сами.

От жените в последната, епична битка на 14 декември, ще участват детската учителка Маргарита и конярката Веселка.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

7

737373

преди 4 години

Най-големите смешници на финал тази година .Селянията от Борима Даскалицата ... пълна трагедия

6

Анонимен

преди 4 години

пот, вино, татоси, автомонтьор... мечтата на всеки българин. Урааа пренесъл 3кила вино. Велико постижение! Що ли не се хванах и аз на времето с тия работи, ами седнах да уча и сега взимам 5цифрена заплата и не гледам подобни просотии, да ме пита някой!

5

Анонимен

преди 4 години

До 4хайде старите комплекси от едно време, че ако някой е милионер трябва да се държи като балкански ром - сватбар или шеф-де-гара. Малко са, но все пак има хора които са забогатели по нормален начин, а не чрез далавери. Такива хора си остават земни и не виждат смисъл да се надуват все едно свирят на туба

fallback