Снимка: Ройтерс
fallback

Кинопродуцентът Харви Уайнстийн успя да се договори за гаранция от 25 млн. долара, с която да се прекратят всички обвинения срещу него.

Споразумението все още не е одобрено от съда. Но то ще реши всичките проблеми на киномагната. Споразумението е изработено така, че Уайнстийн да не трябва да признава вината си, нито да вади пари от собствения си джоб. Сумата от 25 млн. долара ще покрият застрахователните компании на "Уайнстийн ко".

Все още не са ясни и условията за споразумението. 6,2 милиона долара ще трябва да си поделят 18 от жертвите на продуцента. По този начин всяка от жените ще получи по 500 000 долара. Останалите 18, 5 милиона долара са предвидени за делото и неочаквани претенции в бъдещето.

Катрин Кендъл, актриса и потърпевша каза, че се е съгласила, защото иначи ще попречи на останалите жени да получат обезщетението си.

"Не го харесвам, но не знам какво бих могла да направя срещу него", коментира актрисата.

За 6 януари е насрочено дело срещу Уайнстийн за изнасилване. Той не се признава за виновен и продължава да твърди, че случилото се е по взаимно съгласие. Гаранцията на киномагната беше увеличена от 1 милион на 5 милиона долара, заради измами с електронната проследяваща гривна, с която се предполага, че е измамил.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

Бай Харви е пич

преди 4 години

Гледах го като отиваше на делото с една проходилка .Хвърля къчове, превива се.. абе голям артист. В Холивуд актъорите направо са нищо пред бай Харви . Играе като за Оскар . Като има шарани, има и рибари !Никоя от тези "жени" не е имала чест и достойство да предпочете себе си пред кариерата! Получавали са роли,хонорари,награди срещу креватни изпълнения с него и като минали тридесетте и заприличали на па/. р / . цали от много търкане на хотелските кревати се сетили че "май са насилени".

10

Така е ..

преди 4 години

До Щерю 8 Е , Щерю,народа е казал : По добри здрав и богат , от колкото беден и болен.

9

Съвет

преди 4 години

***. Влизай в пандиза. Защо ще им даваш 25 млн. долара ? Децата ще те прокълнат.

fallback