Снимка: Фермата
fallback

Седмица преди финала Митко Калайджиев се сбогува с възможността да вземе голямата награда във "Фермата". В последния елиминационен дуел той загуби от Красимир Джунов.

"Направих съм повече, отколкото очаквах, това е моят финал. Навън ме чакат любими хора  – моите родители и други хора", коментира той пред bTV.

За себе си той е разбрал, че може да е търпелив. Тепърва ще разбере дали е изправил "кривините си".

Във "Фермата" между Митко и Красимира прехвърчаха нежни искри, но как ще се развият отношенията им тепърва ще стане ясно.

"Тя се раздели със съпруга си не, защото иска да е с мен, а заради себе си. Тепърва ще се видим навън и ще стане ясно има ли бъдеще за нас", каза Калайджиев.

Той смята, че Красимира е един от участниците във "Фермата”, с които ще контактува и извън формата, независимо по какъв начин.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

Фен

преди 4 години

Беше пълна глупост да се сравнят двете постъпки, тази на Владо Николов и Митко. Защото Владо си победи Яни честно, а Митко защо не каза, че липсва пирон. Продукцията е виновна и трябваше да си взема сама решение, както го взе съдията при гола на Марадона, а не да се измъкват от отговорност.

17

Пет

преди 4 години

Малкия Митко затова е малък, защото е самолюбив, нечестен. Ако му прибавят 4-5 секунди за изваждане на въпросния пирон, секундите щяха да са в полза за Краси.Защо никой не коментира това, говоря за двамата отворковци от продукцията,толкова ли е трудно да се проверят дали условията са изпълнени? Митко беше загубил веднъж, на какво основание ще променят регламента за него и ще го вкарат пак? Ами да вкарат отново всички вътре? Много съмнения относно справедливостта във Фермата.

16

Leo

преди 4 години

Смятам, че вината е изцяло на продуцентите. Омаловажиха собствения си пропуск и препроектираха чисто спортна надпревара в морален казус. Стократното повтаряне, че са прозрачно и откровено предаване от една страна създава основателни съмнения, че е така, а от друга страна въобще не е индулгенция за липсата на регламентирано правило как се процедира при такъв пропуск. Поне в България законите не се създават, според волята на попасналите в дадена ситуация, а според ясни обявени критерии. Жалко.

fallback