Снимка: архив, Reuters
fallback

Еди Мърфи е горд баща на 10 деца и твърди, че не би променил това за нищо на света. Изглежда обаче хората реагират по съвсем друг начин на неговия семеен живот.

"Хората ме гледат сякаш съм луд. Постоянно ме питат: Колко ти струва това?", коментира актьорът в предаването на Елън ДеДженеръс.

"Жените пък го приемат като нещо много секси. Казват си, че Еди Мърфи явно прави нещата правилно“, добави звездата.

"Аз съм окей с всичко това, щастлив съм", категоричен е Мърфи.

Еди има 10 наследника от 5 различни жени. Последното му отроче е от настоящата му годеница Пейдж Бътчър, която му роди син Макс през ноември 2018. Двамата имат и 3-годишна дъщеря Изи.

Вижте още за Еди Мърфи в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

Анонимен

преди 2 години

И какво като Еди Мърфи има 10 деца от 5 жени. На мен изобщо не ми прави впечатление, нито пък ме дразни. Това си е неговият живот! Той си живее живота, както му харесва, без задръжки и без да се съобразява с глупави правила и норми! Ето това най ме кефи у такива хора като него - живеят си живота както им е кеф и изобщо не им дреме на фара за хорското мнение. Щом става въпрос за личен живот няма правилно и грешно. Грешно е хората да одумват личния ти живот. Порядките за личния живот им са грешни.

16

Анонимен

преди 3 години

Еди Мърфи е страхотен актьор! Супер много ме кефи! Най-много ми харесва ролята му във филма "Смахнатия професор". Много е забавен и интересен, а не скучен като нашите актьори. И какво като има 10 деца от 5 жени - той е богат и му върви много с жените. Нашите известни певци и артисти също имат пари, но не могат и едно дете да имат, то какво остава повече. Те само си намират оправдания, че децата били отговорност...За да имаш деца първо трябва да можеш да ги имаш, а не само да можеш да ги гледаш.

15

факт

преди 4 години

Бог първо ще унищожи междурасовите ***, след това *** и другите представители на цветните раси с произход от Африка, Азия, Австралия и Америка. Които са правили упражнения с цветнокожите ще горят в Ада. После ще има спокойни времена за европейците.

fallback