Снимка: Фермата

Пълен фурор настана във "Фермата", след като популярната актриса и кулинарка Катерина Евро нахълта в шоуто, донесе доброто си настроение, ръси майтапи и накара участниците да се влюбят в нея.

Звездата от "Оркестър без име" се появи в седмицата, в която известни личности прекрачват портите на стопанството и пазаруват от биопродукцията на фермерите. Катето гостува в шоуто след актьора Асен Блатечки и финансиста Владимир Каролев.

Още щом стъпи в двора, Евро предизвика див възторг.

"В момента, в който тя влезе, времето от мрачно стана хубаво", заяви детската учителка Маргарита, а останалите се присъединиха към думите й. В присъствието на вечно усмихнатата Евро участниците се почувстваха като глезени деца, а водещият Иван гальовно нарече актрисата "бабата на фермата".

Освен отлично настроение, Катето демонстрира щедрост и купи фермерски храни и стоки за 250 лева. Парите ще бъдат прибавени към общата сума, която участниците ще изкарат от продукцията си. Половината от печалбата те ще дарят на дом за сираци.

След Евро в стопанството се появи и следващият гост - златната медалистка по плуване от Сеул през 1988-а Таня Богомилова. С влизането си в шоуто шампионката запретна ръкави, наряза салата и направи баница за участниците.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase