Снимка: Reuters
fallback

Емили Ратайковски се закани, че ще публикува много снимки от ваканцията си на Малдивите, тъй като за нея това е приказно място, и явно спазва обещанието. "Предварително се извинявам за абсурдното количество публикации, които ще има от това райско място",  посочи тя.

Звездата подлуди феновете с нова порция апетитни снимки. На една от тях актрисата и модел е по оранжев бански и отново позира на фона на инфинити басейн.
 
Но друг кадър впечатли почитателите още повече. Емили е качила серия черно-бели снимки, на които позира напълно гола. Тъй като са много тъмни, някои части на тялото ѝ остават в сянка, но 27-годишната звезда все пак предизвика фурор с тези кадри. 
 
"Обичам този силует", "Невероятна", "Не е реално", "Моят приятел ще скъса с мен, като види това", пишат последователите в Instagram.
 
Парис Хилтън е сред знаменитостите, които похвалиха Ратайковски за снимката.
 
Моделът е на почивка на екзотичното място заедно със съпруга си - Себастиан Беър-МакКлард.
Снимката вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

25

Путкин

преди 4 години

Най *** място на земята! На третия ден исках да се върна в България, ако ще и да плувам до България! Само комплексарите и бедните душички се фукат, че са били някъде, като цървулите с манджата в багажника дето разправят, че в Гърция било супер.

24

чарли

преди 4 години

Гола,слабо много слабо.По добре беше да се издруса на сцената.

23

Анонимен

преди 4 години

Освен, че се снима гола, други някакви качества, достойнства и умения има ли тази мома?

fallback