Reuters

Скарлет Йохансон имаше доста натоварена година. Тя участва в три филма и тъкмо приключи снимките по още един проект. На голям екран я видяхме като част от екипа на Отмъстителите в "Отмъстителите:Война без край". Лентата се превърна в най-печелившата за всички времена.

След това Йохансон се появи в два по-маломерни филма като "Marriage Story" и "Jojo Rabbit". И ако това не е достатъчно, актрисата съвсем скоро приключи и работа по филма "Black Widow", който ще разказва личната история на героинята ѝ от "Отмъстителите". Очаква се филмът да излезе по кината през май 2020 година.

Всичко това ѝ отрежда място на корицата на "Vanity Fair", с което върви и обширно интервю с актрисата. Йохансон споделя, че е еднакво горда и нервна. "Работих доста здраво за дълъг период от време", признава тя. Все пак обаче актрисата не бърза да се радва, а допълва, че е човек, който винаги чака да ѝ се случи нещо неприятно.

Скарлет е на 35 години, но историята ѝ с киното започва още когато е на 9. Тогава тя прави първата си роля във филма „North“, а на 13 вече е в центъра на вниманието с "The Horse Whisperer". На 18 години вече започва и сериозната ѝ работа на големия екран с лентата "Lost in Translation".

Въпреки тези успехи, Йохансон споделя, че не всичко е било лесно. "Имаше моменти, в които чувствах, че правех неща, които нямат никакъв смисъл и не ме предизвикват достатъчно", споделя тя пред "Vanity Fair". Постепенно обаче нещата започват да си идват на мястото и актрисата насочва вниманието си другаде.

Ощe за интервюто на Скарлет Йохонсон четете в Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase