Facebook

Антония Петрова-Батинкова направи прощъпалник на сина си Благовест. Тя събра близки и приятели в Банско, за да почерпи за неговото прохождане.

Мис България 2009 сподели няколко снимки от специалния ритуал, проведен по стара банска традиция. На кадрите се вижда, че тя, съпругът ѝ и детенцето им са с народни носии.

"Прощъпалникът се прави на открито и на кръстопът, със сладка пита и мед!", написа Антония и изтъкна, че празникът е бил изключително емоционален за семейството.

Момченцето проходи на 9 месеца и вече прави все по-смели крачки за радост на семейство Батинкови.

"Бест си избра 3 предмета: портфейл – наречен за бизнесмен; химикал – за директор и ортопедичен инструмент – за лекар, ортопед!", написа още майка му и уточни, че най-вероятно момченцето ще тръгне по стъпките на баща си Ивайло, който работи в областта на медицината.

Антония Батинкова неведнъж е споделяла, че има доста амбиции за бъдещето на своя син. Дори му хвърлила пъпа на специално място, за да има успех в живота.

"Бъди ни благословен, сине! Тичай по пътя на живота и никога не се спъвай и не спирай! Бъди пръв и водач и лидер, нека хората те следват! Винаги избирай правилния път и бъди успешен! Ние ще бъдем винаги до теб!", написа тя под снимките от ритуала.

Още новини за звезди четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase