Womenshealth

Тя е майка на три деца и има успешна кариера в киното. 40-годишната Кейт Хъдсън успява да съвместява отглеждането на малчуганите с ангажиментите на снимачната площадка и своята тв компания. Движи и две модни линии. При това наскоро стартира нов бизнес, като създаде своя марка водка. 

Русокосата звезда разкри пред „Womenshealth“, че е амбициозна и вече иска да работи за себе си. Тя ще се появи на корицата на изданието за месец декември. При това по късо спортно горнище и анцуг, като визията ѝ не е случайна. 
Тя има страхотно тяло благодарение на пилатеса и упражненията, които прави всеки ден. 
 
„Ако работя от 9 до 17, свърша цялата си работа и изключа телефона си, мога да имам балансиран живот“, казва тя и посочва, че се старае да не пренася работата си в дома, където трябва да отдели време на децата и да ѝ остане малко й за нея.
 
Кейт Хъдсън разкрива, че успява да постигне баланса между работата и личния живот благодарение на спорта, който доста я е дисциплинирал. След като роди третото си дете – Рани Роуз, която вече е на 1 година, няколко седмици по-късно актрисата свали излишните килограми и се похвали със стегнат корем. За по-малко от два месеца тя се раздели с цели 25 килограма, като по думите ѝ, това се дължи на много високоинтензивни упражнения и здравословно хранене.
 
Въпреки отличния резултат, Кейт обяснява, че след появата на момиченцето ѝ е било доста по-трудно да се стегне, в сравнение с преди години, когато родила двете си момчета, които вече са на 15 и 8.
 
Какъв хранителен режим спазва Кейт Хъдсън и още снимки от фотосесията й, вижте в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase