Снимка: архив, Reuters
fallback

Меган Маркъл и принц Хари се чувстват изолирани от останалите членове на кралското семейство, съобщава "People". Изданието се позовава на източник, според когото след премиерата на документалния филм на херцозите на Съсекс ситуацията се влошила още повече.

И това не е защото двойката честно говорила за себе си с какво е нужно да се справят ежедневно – отчуждение, преса и т. н. Източникът разказал, че кардинални промени не последвали: "Нямаше завъртане на 180 градуса. Нищо не се промени. Те не говорят, никой не ги гледа, не пишат".

Основната причина за напрежението според източника се крие в бързото решение на Хари да се ожени за Меган. Принцът изрази желание да се ожени за американска актриса по-малко от година, след като се запознаха.

Вижте още за Меган и Хари в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

Анонимен

преди 4 години

Опа, кралската фамилия най - сетне се усети, че идва края на либералните виждания в света и обръща палачинката.

10

Анонимен

преди 4 години

Син на учителя по езда и една разведена афроамериканка какво общо имат с кралската кръв?

9

ПроСоТо

преди 4 години

а,видях че са ме предварили....ДА,ТОВА е Истината:-Хари НЕ е потомък на "Кралското семейство",както отбелязва колегата долу,а Мегън си е чиста проба "Афроамериканка"..а "Рептилите" не понасят генетично вмешателство....Интересното е как ще отстранят тотално тая двойка!..Знам,че това ще стане "бавно и полека","на час по лъжичка" така,че да не направят лошо впечатление,но все пак....Впрочем,майната им!..рептилските тревоги не ни засягат..ПРЯКО..

fallback