Снимка: БТА
fallback

Херцогинята Меган Маркъл - съпругата на британския принц Хари, е най-влиятелната модна икона за 2019 г., според търсачката Lyst, съобщи БТА, позовавайки се на Контактмюзик.

Тоалетите на бившата актриса са предизвикали цели 216 процента повишаване на търсенето на нещо подобно в интернет. Слабостта й към роклите тип риза доведе до 45 процента по-голям интерес по време на посещението в Южна Африка, а роклята й от марката "Клуб Монако" беше разпродадена за по-малко от ден, като търсенето се повиши с 570 процента.

На второ място е актьорът Тимъти Шаламе заради слабостта му към експерименталната мода. Суичърът му с пайети от премиерата на "Кралят" в Лондон увеличи популярността на тези мъжки дрехи със 192 процента. Костюмът му от Хайдър Акерман повиши търсенето на марката с цели 806 процента.

Зендая е на трето място. Тоалетът й от галата в "Метрополитън" предизвика 54 процента увеличение на търсенето на марката "Томи Хилфигър". Когато се появи с рокля на Вера Уанг на наградите "Еми", търсенето се увеличи с 33 процента.

Челната петица допълват певиците Били Айлиш и Карди Би.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

Анонимен

преди 4 години

Тая пък коя е?

9

лично мнение

преди 4 години

Ха-ха Меган да не е дала дарение на британските журналисти постоянно да я хвалят? Скоро издадоха и книгата ,,Хари и Меган",а сестра й твърди,че написаното в нея, е пълно лицемерие. Защо Меган повече я показват от Кейт? Според мен Меган вътрешно се ядосва,че е съпруга на втория,а не на първия син на британската корона и търси поле за изява. Страда от грандомания и скрита злоба.

8

честно

преди 4 години

Не съм известен моден дизайнер, НО според мен Меган се облича възможно най-зле от цялата британска аристокрация. Най-добре облечена(за възрастта си) на първо място си остава кралицата баба Елизабет. Следвана от безупречната в модно отношение Даяна. Кейт също има добри попадения в модата. Камила може да не е красива,но също се облича стилно.Меган се облича най-често в семпла черна рокля или комбинира с бяло. Най-изтърканата комбинация. Булчинската й рокля беше твърде обикновена да е кралска.

fallback