Снимка: Фермата

Флиртът между Силвия и Сами Хоссни премина на ново ниво, но това не предизвика кой знае какво одобрение. Дори напротив - стана повод за раздор.

Стоновете им под юргана и скърцането на леглото в малката има стаичка изнерви останалите фермери, които делят покрив заедно с тях - Веселка, Красимира и Митко Калайджиев.

Въпреки че лишиха от сън всички, двамата не се притесниха и на сутринта индиректно признаха какво са правили цяла нощ.

Още по темата
Особено вбесен бе Митко, който беше скапан от работа и не успя да се наспи. "Събудих се в 2 и не успях да заспя до 5. Държите се като 12-годишни инфантили. Бесен съм! Започва да ми писва!", не скри раздразнението си към двамата любовници той.

За да не слушат любовните стонове, двамата с Красимира се преместиха да си говорят в лятната кухня, докато страстите в спалнята се охладят.

Силвия обаче трябва да се притеснява за мястото си във "Фермата". В предстоящата битка за оцеляване тя ще се изправи срещу Велислава.

Младата фотографка, която влезе в шоуто като един участник с майка си Дана, бе избрана за първи дуелист от фермера на седмицата Станислав. Велислава и Дана единодушно прецениха, че по-добре физически подготвена за силовите битки на Арената в събота вечер е дъщерята, която ще се бори за оставането им в стопанството месец преди големия финал на шоуто.

Изборът на Станислав да прати на елиминационен дуел жени, вместо ратая Красимир, който ще му бъде конкуренция в битката за голямата награда от 100 000 лева, изненада всички.

"Не мога да пратя Красимир на Арената, защото от сиромасите останахме само аз и той. Искам на финала двамата да се изправим един срещу друг", обясни решението си военният. В решението обаче му жените прозряха добре обмислена стратегия.

Седмицата под ръководството на Станислав бе белязана от емоционални признания. Писмото, с което Красимира през сълзи сподели, че не е щастлива извън предаването, накара всички фермери да преосмислят живота си. Самата тя заяви явно връзката си с Митко Калайджиев, а Красимир Джунов реши, че след шоуто ще остане да живее в България, за да е близо до роднините си.

В гласуване за това кой е най-достоен да спечели предаването, той получи най-много подкрепа от участниците – четирима фермери признаха, че биха се радвали той да вземе голямата награда. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase