Снимка: архив, Reuters
fallback

Провинциален имот на актьора и носител на "Оскар" Ръсел Кроу е пострадал от пожарите, които опустошават източното крайбрежие на Австралия, предаде БТА, позовавайки се на Ройтерс.

Петдесет и пет годишният Кроу е публикувал в Twitter видео и снимки, показващи засегнатия му от огнената стихия дом в североизточната част на щата Нов Южен Уелс. Актьорът пише, че пожарът е унищожил две постройки в имота му. Животните, които отглежда, не са пострадали. Кроу изразява и съпричастността си към обитателите на засегнатия район.

Въпреки щетите, Ръсел Кроу споделя, че като цяло се чувства късметлия. По-рано актьорът потвърди, че се намира извън Австралия, както и че семейството му е на безопасно място с приятели.

Горските пожари са обичайна и смъртоносна заплаха по време на горещия летен сезон в Австралия, но тази година в резултат на продължителната суша се разразиха по-рано.

 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Russell Crowe (@russellcrowe) on Nov 12, 2019 at 11:33am PST

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

5

Един

преди 4 години

"Пожарите в Австралия опустошиха имот на Ръсел Кроу"====================================Ами дайте тогава българските пенсионери да съберем и заделим по някой лев от пенсията да помогнем на човечеца!

4

L.

преди 4 години

Въх, моята къща да не е пострадала също! А, то май нямах.

3

:-(

преди 4 години

Ужас баце, как ше спа таа вечер - не знам?!?

fallback