Reuters

Коя е жената до Киану Рийвс? Всички си задават този въпрос след като актьорът направи истински фурор, появявайки се с гадже в Ню Йорк. Той не бе виждан с дама на официално събитиеот доста години и мнозина сметнаха, че Александра Гранд, с която го заснеха под ръка, явно е много специална.

Въпреки че е с почти бяла коса, която много ѝ отива, приятелката на Рийвс не е по-голяма от него, както някои негови фенки отбелязаха в социалните мрежи. Тя е на 46, а той на 55.

След като холивудската звезда спря да крие жената до себе си, в световните медии веднага се появиха спекулации откога двамата са заедно.

„Александра е един от малкото хора, които успя да накара Киану да сподели емоциите и миналото си. Той се беше затворил в едно много тъмно място толкова дълго, но нейната подкрепа и позитивна енергия го спасиха и му помогнаха да продължи напред“, коментира пред „Life & Style Weekly“ източник, близък до двойката.

Белокосата дама помогнала на Киану да превъзмогне загубата на предишната му приятелка, която загинала в автомобилна катастрофа. 

Актьорът, който по принцип пази личния си живот в тайна и не се смята за звезда, споделя, че е истински щастлив и това до голяма степен се дължи на неговата приятелка, пише „Daily Mail“. 

За приятелката на Киану не се знае много. Тя е артистична натура, която живее в Лос Анджелис, но иначе е родена в Охайо. Голяма част от живота си е прекарала в Мексико, Испания и Франция. 

Още новини за звезди четете в Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase