Кадър: Фермата
fallback

Безобиден флирт е на път да се превърне в изпепеляваща страст и да опустоши "Фермата". Маникюристката Силвия и треньорът Сами вече са опасно близки за ужас на участниците в шоуто, които не одобряват отношенията им.

Само два месеца след старта на предаването добронамерените закачки между блондинката и съблазнителя се превърнаха в откровено натискане, гушкане и целувки.

Oще по темата
След като беше избрана за фермерка на седмицата, Силвия премина в открито нападение и извика Сами в леглото си. Като шефка на стопанството тя има привилегията да кани гост в комфортната си спалня. Сами прие офертата й с охота.

"Много съм влюбчива. Влезе ли мъж под кожата ми, ставам като патица. Аз търся внимание, Сами явно усеща това, откликва и се възползва", призна Силвия. Хосни обаче не вижда в нейно лице голяма любов.

"Нямам конкретни чувства към Силвия, това е просто заигравка. Не ми е цел да си легна с нея, но флиртът ме зарежда емоционално", заяви треньорът, който има гадже извън шоуто. Връзката им обаче е отворена.

Докато мъжете в шоуто по-скоро се забавляват с флирта на Силвия и Сами, жените открито роптаят срещу отношенията им. Според участничките маникюриската мисли само как да се добере до Хосни, не организира работата в стопанството и така рискува участниците да не получат провизиите, които им се полагат като награда за добре свършена работа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

Анонимен

преди 4 години

жалка българска картинка - богатите само им свирнаха на бедните момета и те веднага публично им пристанаха .и хич не усещат ,че им се подиграват и ги използват

13

Анонимен

преди 4 години

меракът е голям сърбеж.Индианец:- Защо си тъжна Дълбока пещера?Индианка:- Няма да ме разбереш Къса стрела.

12

Анонимен

преди 4 години

И Фермата ,и Изборите ,и Националния отбор по ...футбол ...все тая !

fallback