Снимка: Instagram
fallback

 Кристин Илиева за пореден път очарова феновете. Младата манекенка е на корицата на модното списание "Amica". На снимката тя позира с патерици и шина на крака.

 
Ето какво написа Кристин в социалните мрежи:
 
"До всички вас!
Това съм аз, това, което виждате на тази снимка, на тази корица. Още една сбъдната мечта!!!
Това е Кристин.
С нейните патерици, шина на крака и енергия. Това е момичето, което мина през Ада и продължава да се бори. Тя се бори с усмивка, с надежда и най-вече с вяра. Тя вярва в любовта от пръв поглед, тя вярва, че на този свят има добро, тя вярва, че всичко в един момент ще се нареди. Тя е щастлива. Тя е благодарна. Тя е влюбена. Тя е силна. Тя е боец. Тя е едно момиче, което не е имало късмет в този момент, но не спира да се бори. Кристин ще проходи. Тя е благодарна, че е Тук и Сега. Вярва, че има радост и го открива всеки ден и в най-малките неща. Усеща въздуха, вижда красотата около нас, стъпва по Земята. Тя е благодарна, че Бог й е дал втори шанс, че й е дал сили да пребори битката и да продължи напред като нов човек, с нови сили.
Никой не знае какво е вътре в нея. Колкото и да боли, тя е с усмивка на лице, винаги усмихната и с нейните шеги. Не иска съжаление, иска подкрепа. А подкрепата, която й даде всеки един от вас, й даде сила. Това, че ние, хората, можем да се обединим и да си помагаме. Сега вече тя няма право да се предава! Вие помогнахте на това момиче да стъпи отново на краката си! Във всеки един момент, когато тя се чувства в тъмнина, бързо прогонва тези емоции, като се съсредоточава върху светлината, защото светлината прогонва всяка тъмнина. Каквото и да си мисли, каквото и да става, тя върви напред. Няма връщане назад, всеки може да върви само и единствено напред. Моментите, в които има чувството, че нещата не стават по-добри, тя бързо си припомня пътя, който е извървяла".
 
Още по темата и снимка вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

6

ТАКА Е В БЪЛГАРИЯ

преди 4 години

Събра стотици хиляди левове за операции, а през това време се снимаше как се разхожда в свръх-скъпи курорти носейки свръх-скъпи аксесоари и това на фона жалвайки се колко много е пострадала горката и как няма пари за операции...И колко внимание от медиите събра със сълзливи истории в предаванията с таргет аудитория онези, които живеят най-бедно мечтаейки си за досег до родния "елит" и неговия чалга кич стандарт на живот.След време ще се зажени "елитната" мома за някое дете на ДС номенклатурчик

5

Анонимен

преди 4 години

Тя говори за себе си в трето лице ли? Дано да оздравее, но това писание е толкова ненужно и елементарно.

4

Анонимен

преди 4 години

Коя е тая бе, че чак и фенове имала, ха-ха.

fallback