Reuters

Принц Хари и Меган Маркъл явно не се чувстват добре като кралски особи. Двамата непрекъснато се опитват да покажат на общността, че цялото внимание към тях ги притеснява и много трудно се справят с напрежението, което се поражда от постоянното следене. Въпреки това, херцозите не са оставяни на мира и всяка тяхна крачка е фотографирана и те нямат и ден спокойствие.

Затова много от журналистите, свързани с кралското семейство, смятат, че Хари и Меган могат много скоро да се откажат от кралските си титли. Във филма, посветен на пътуването им в Африка, двамата споделят, че таблоидните издания наистина са попречили на пълноценното им живеене. Особено засегната от написаното във вестниците е Меган, по чийто адрес бяха избълвани какви ли не неща, свързани с личния ѝ живот.

Заради това херцозите са подали искове в съда към определени медии, които твърде много са им навлезли в личното пространство. Хари заяви, че той няма да „бъде въвлечен в същата игра, която уби майка ми“. Покойната лейди Даяна загина в катастрофа, която беше причинена от нахални папараци. За да избягат от тях, тя и приятелят ѝ Доди ал Файед са карали колата си с голяма скорост, загивайки след сблъсък в стена на тунел в Париж.

Камилия Томни, която е кралски кореспондент, заявява в шоуто „This Morning“, че пред света стои една двойка, която се пита дали не е време да се откаже от кралските си титли. Това решение обаче сериозно може да повлияе на другите членове на фамилията.

Какво ще се случи, ако Хари и Меган се отделят от кралския двор, четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase