Снимка: Facebook
fallback

 Гери Малкоданска кръсти сина си. Малкият Лео встъпи в християнството в събота. Това става ясно от мил кадър, който Малкоданска сподели във Facebook. На него се вижда как тя е коленичила пред малкия си син, а на лицето ѝ грее широка усмивка.

Лео е облечен в дънкови панталонки, бяла ризка и сиво елече. Лицето на малчугана не се вижда, тъй като Гери се опитва да го предпази колкото се може повече от папарашки снимки. Гери Малкоданска и приятелят ѝ Александър Ковачев посрещнаха Лео на 28 септември 2018 година.

Вижте още за Гери в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

27

До Интересно

преди 4 години

В България християнството бе подменено 44-та година с фалшиво християнство под контрола на мутрите от ДС, който е превърнат в частен бизнес днес. Мъжът на млекоданска е от комунистически богоборски род (може да прочетете за дедо му, който е бил партизанин, станал политик и кмет на Русе след 9.IX.44). Него не му пука за никакво християнство. Въпрос е прото на евтин ПР. Иначе нямаше да си снимат рожбата. Готвят я за публична личност и елит след време. А вие учете и слугувайте на комунисти ...

26

Интересно

преди 4 години

Как така се кръщават деца без родителите да са в християнски брак...

25

Sa

преди 4 години

Че досега атеист ли беше хлапето? Или може би мюсюлманин? Значи, то да се определя какъв е пол, ама за глупавата религия, даваме пари за попове и отрупани маси-*** народ!

fallback