Снимка: Нова тв
fallback

Падна още една маска в музикалното шоу "Маскираният певец" - след забележителен двубой с Пчелата, Шотландецът напусна формата завинаги.

Зад образа на Шотландеца се оказа оперният певец Юлиан Константинов, който умело се опита да заблуди както детективския панел, така и зрителите.

"Най-тъжно беше да крия истината от моя син. Той идваше у дома и споделяше, че неговите съученици предполагат, че аз се крия под маската на Шотландеца. Разбира се нямаше как да му призная и това наистина ми тежеше", сподели оперният бас.

Константинов разкри и какво се крие зад датата 20 януари 1996 година, която присъстваше в уликите за него – един от най-важните моменти в музикалната му кариера, който е премиерата на операта "Дон Карлос" в Софийската опера и балет.

Маската на Шотландеца е шестата, която бе свалена на сцената на шоуто. Неразкрити остават още десет известни личности.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

16

бг

преди 4 години

ТОЛКОВА Е ПРОТИВЕН ТОЗИ ЧОВЕК, ЧЕ ЗАРАДИ НЕГО НЕ ГЛЕДАМ КУП ПРЕДАВАНИЯ! ПРЕДИ ГОДИНИ СИ СПОМНЯМ, ЧЕ ИМАШЕ СПОР С НЯКАКЪВ ГРАЖДАНИН , КОЙТО МУ ВДИГНАЛ ЧИСТАЧКАТА, ЗАЩОТО Е ПАРКИРАЛ НЕПРАВИЛНО! МНОГО НАГЪЛ И МНОГО АНТИПАТИЧЕН МАЗЕН И ЛИЦЕМЕРЕН ТИП!

15

Анонимен

преди 4 години

Този зеленчук не е участвал единствено в Съдебен спор по Нова. Освен като човек изглежда е много посредствен и като певец, защото всички негови изпълнения бяха отчайващо слаби.

14

:))))))))

преди 4 години

На бас,че следващата свалена маска ще на вечното присъствие лилавокосата Патрашка...

fallback