Снимка: Instagram
fallback

Евгения Джаферович е успяла да види на живо актрисата Анджелина Джоли. Съпругата на бившия футболист Ваня Джаферович е публикувала снимка със звездата в Instagram.

От кадрите в социалната мрежа става ясно, че Евгения е била на премиерата на филма "Господарка на злото 2" (Maleficent 2) в киносалон в Лондон и там е успяла да се срещне с Джоли.
 
"Не ме питайте как успях да направя тази снимка... дори и аз не разбрах как стана. Ще пробвам да ви го разкажа, когато ми слегне цялата информация. Сега съм просто щастлива и доволна! И да! Много е красива, мила и любезна!", написала е тя в мрежата.
 
Жени е качила и снимка, на която позира в киното и е с ослепителна дантелена рокля. "Най-красива се чувствах на премиерата на Maleficent 2 (след Анджелина Джоли, разбира се). Толкова добре седи червеното червило на черна дантела", коментира тя.
Снимката и още по темата вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

Анонимен

преди 4 години

Вреш се някъде, където не ти е мястото. Опитваш се да се докопаш до някоя разпознаваема светска персона с която да се снимаш и след това обикаляш *** медии, за да разказваш за това... тази жена има уникално смислен живот! Единственото по-противно нещо от нея е дрисливото, нескопосано футболистче, което е неин съпруг

8

Чавдар Михов

преди 4 години

Уау! Невероятна сензация! Бомба! Каква чест за Анджелина Джоли да се срещне със суперзвездата Женито Джаф-джаф!

7

"ж"унгла

преди 4 години

че коя па е тая дофрович ? , и кво като е видяла Джоли ?

fallback