Снимка: Булфото, архив
fallback

Фолкпевицата Мария е поредната популярна персона у нас, която стана жертва на реклама във Facebook. От неин фалшив профил тя "агитира" за продажбата на хранителна добавка, която едва ли не прави фитнесите излишни. В публикацията Мария "обяснява" как мрази да ходи на спорт и да "измъчва бедното си тяло" във фитнеса.

Изпълнителката реагира на официалната си страница със съобщение за фалшивата реклама.

"След многобройни подадени сигнала днес, искаме да ви информираме, че тази рекламна страница е ФАЛШИВА. Използването на името и лицето на Мария с цел продажбата на този продукт е АБСОЛЮТНА ИЗМАМА. Опитваме се по всякакъв начин да ги спрем, защото това е реклама на нелицензиран продукт, вероятно опасен и се надяваме никой да не се лъже по тази фалшива реклама".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

Анонимен

преди 4 години

Това е клозетна работа!

9

Гашо

преди 4 години

На Мария и се е стегнала керемидата от тази хранителна добавка

8

Анонимен

преди 4 години

Ами много е неприятно да ти използват лицето за реклама на продукт, с който нямаш нищо общо. В този случай са решили да направят малко бърза реклама, докато известната личност реагира и страницата се премахне. Обикновено се крадат от интернет преди и след снимки на неизвестни отслабнали хора от чужбина, които вече се казват Таня и са от София.

fallback