Снимка: архив, Reuters
fallback

Карди Би призна за един от най-тежките моменти в живота си. Изпълнителката за първи път проговори за ужасяващо преживяване, когато е била в началото на кариерата си. Тя сподели, че по време на една от първите си фотосесии, фотограф се е опитал да се доближи максимално близо.

"Никога няма да забравя, когато отидох на фотосесия за едно списание и фотографът постоянно идваше към мен", казва тя в предаването Untold Stories of Hip-Hop на телевизия WE. Карди добавя, че е била много ядосана и веднага е отишла при ръководителите на списанието, за да сподели случката.

"Това, което беше най-лошото е, че отидох при собственика на списанието и му разказах за инцидента. Той само ме погледна и ме попита "И, какво?", завършва изпълнителката. Тя признава, че е събрала смелост да разкаже историята, след като вижда успехите на движението #MeToo.


То се създаде след като се появиха обвиненията в сексуален тормоз срещу продуцента Харви Уайнстийн. Тогава в социалните мрежи се появи хаштагът #MeToo, който да накара всички жертви на такъв вид насилие да споделят своята история.

Вижте още по темата в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

26

аре ся

преди 4 години

Всичките силикони ,червила , прически , деколтета , къси поли и пр- имат за цел да предизвикат сексуален интерес у мъжа и когато той го прояви ,тя пищи МИ ТУУ! Ми тогава фичка ли лелина !

25

Kireto

преди 4 години

Откога сексуален тормоз е, когато се доближи фотографа близо до теб в полуголата ти фотосесия. Тази не беше ли стриптийзьорка, впрочем?

24

Глупости

преди 4 години

Мъни, мъни, мъни мъст би фъни ин дъ рич манс уорлд! Всичко е за пари и реклама. И странното е доближаването, днес две момичета застанаха до мен в метрото, подчертавам две, но аз се поместих, малко се уплаших, но оцелях. И това движение ме тоо, сигурно над 90 процента от случаите са лъжа.

fallback