Снимка: Фермата
fallback

Актрисата Саня Борисова ще се бори за мястото си във "Фермата: Нов свят". Във втората седмица на риалитито тя бе избрана за ратай заедно с треньора на звездите Сами Хоссни, но изгубиха битката за имунитет от дуел срещу маникюристката Силвия и балканския шампион по културизъм Тихомир Рангелов.

Това остави избора на първи дуелист в ръцете на фермера на седмицата при чорбаджиите – софтуерния милионер Митко Караиванов.

Oще по темата
Той аргументира обстойно избора си: "Не може да се лишим от Сами. Изисква се изключително много мъжка сила тук, ти знаеш какво се случва - мъкнем торби с цимент, бъркаме бетон. Той е добре подготвен физически и се равнява на двама като мен. Това ми е 80% от решението. Едни 10% са лични към теб, Саня. Ставам свидетел на доста подмятания, че се грижиш повече за външния си вид, отколкото за фермата. Това е шанс да затвориш устите на всички и да докажеш, че си боец. Последните 10% са лично мои. Аз пък станах свидетел на подмятания, че съм задкулисен играч и съм проектирал предаването едва ли не 10 кръга напред. Искам да докажа, че не играя игрички. Най-лесно бе да пратя Сами като един от най-силните играчи с идеята, някой да го отстрани".

Милин бе изгонен от "Фермата", след като шамароса Бети

Борисова прие абсолютно радушно решението на Караиванов и заяви, че е готова за битка. С чорбаджийките дори се размечтаха какво би било, ако тя спечели и се върне триумфално като фермер на седмицата при богатите. "Всички жени ще стоим с маски на лицето. Работата ще се разпределя между мъжете, а жените по цял ден ще се разкрасяват и ще навиват косите си с ролки", предложи организаторката на конкурси за красота Мариана Маринова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

Анелия Георгиева

преди 4 години

Хайде порцелановата в къщи! Ужасно скучна и мудна.Няма да се запомни с нищо интересно!

9

Митьо Ушите

преди 4 години

Много си е арна жената. И като актриса е добра.Вие какво искате, да не би холивудските звезди всичките да са професори и академици?

8

saki

преди 4 години

На оня богатия Мамин Ники ,му трябва някоя по рязка и разтропана жена, да го строява и води, като маникюристката Силвия. Просто с тази флегматична дървена филосовка Саня , няма как да има успешна връзка ,защото и от двамата няма кой да води.

fallback