Снимка: Фермата
fallback

Иван Милин, който удари шамар на Елизабет във "Фермата", се сбогува с шоуто. Поведението му предизвика вълна от негодувание в социалните мрежи, като всички заклеймиха насилието към жена във всякаква форма.

След инцидента своето решение взеха и продуцентите.

Oще по темата
"Има една много дебела червена разделителна линия - тя се нарича агресия, физическа агресия, и особено физическа агресия към жена. И в най-старомодния, консервативен, и в най-модерния либерален свят, според мен тази граница никога не бива да бъде преминавана. Това е позицията на цялата продукция", заяви Андрей.

Мнозина обаче останаха учудени от репликата на Бети, че "може би си е заслужавала шамара".

Сред зрителите на шоуто също протече сериозна дискусия, в която Милин отнесе справедливия гняв. Но имаше и такива, които се усъмниха, че сюжетът е понагласен за малко повече популярност на риалитито или най-малко продуцентите не мерят с еднакъв аршин.

Припомни се и миналият сезон, когато не са били взети никакви мерки срещу вербалната агресия на Роман към Росица.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

64

Киро Х

преди 4 години

"заяви Андрей"===============Ясно, той знае най-добре!

63

ined

преди 4 години

Само някой мазохист може да изтърпи двата опосума и тъпотиите дето ръсят като разпрани

62

........

преди 4 години

Това вече не е "Фермата".Първите две издания бяха добре,след трето вече Андрешко,Иванушка и НикитУ Николов-тримата алчни джуджаци продуценти окенз***ха всичко.Не случайно Бети и Ники вече не са наставници защото са свестни хора и видяха че тези тримцата са пошли твари печелбари.

fallback