Снимка: Instagram
fallback

Мона Гочев разкри, че е качила 20 килограма по време на бременността си. Звездата роди момченце през януари тази година.

Тя издаде, че не обича диетите и затова е наддала толкова, докато е била бременна. Певицата и актриса цени вкусната храна.
 
"Никога не съм била от момичетата, които умеят да спазват диети. Не треперя и по килограмите... може би затова качих над 20 по време на бремеността. И постепенно ги свалям, но просто не мога да се ограничавам. Обичам храната! Обичам да ми е вкусно! Животът е твърде кратък, а вкусната храна е толкова много... няма време за диети", написа тя в Instagram.
 
Мона е качила снимка, на която се вижда как си купува гирос, както и снимки по бански от ваканцията си.
 
Снимките може да видите в teenproblem.net
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

Анонимен

преди 4 години

Dasteria na kotse deltsef

16

:)))))

преди 4 години

Коя е Мона,кой е Гочев,така и не разбрах.

15

За който не я знае:

преди 4 години

Жена на Радослав Гочев, син на агента от ДС Димитър Гочев по настоящем продуцент, който даде тласък на "кариерата" й. Преди няколко години затри едно младо момче в пътен инцидент, но заради дебелите връзки, които има я покриха напълно без да лежи. До скоро водеше и някакъв влог "секс лафче" правейки се на Наталия Кобилкина и раздаваща не по-немалоумни съвети на подрастващите... Лично аз съм отвратен от тази личност.

fallback