Снимка: архив, Reuters
fallback

Кейт Мидълтън е личност, чиито стъпки се следят постоянно. Като член на кралското семейство, от нея се изисква да присъства на светски събития, да участва в различни организации и да служи на обществото.

Понякога обаче ѝ се налага да отговаря на неудобни въпроси или пък да попада в центъра на слухове, които често засягат личния ѝ живот. Точно в такава ситуация се озова в последните месеци. Множество медии на Острова избухнаха с новината, че Кейт отново е бременна. Не само това, но тя носи в себе си близнаци.


Историята се появи в списания OK!, където се цитират източници, близки до семейството. Те твърдят, че дори знаят и пола на бебетата. По техни думи, херцогинята ще роди две момиченца. Източниците продължават, като споделят и че Уилям и съпругата му са на „седмото небе“ от щастие.

И докато феновете се чудят дали всичко това е вярно, от други медии побързаха да оборят слуховете. Според Gossip Cop, херцогинята на Кеймбридж няма как да носи близнаци, тъй като тя постоянно пътува и върши своите кралски задължения.

Вижте още за Кейт Мидълтън в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

6

Анонимен

преди 4 години

Тя и с предишните си деца беше "бременна"но ги износиха сурогатни майки.Кейти е анорексичка,вижда се съвсем ясно.

5

House M.D.

преди 4 години

Откога станахме британско графство, че да ни интересува?

4

Анонимен

преди 4 години

Ще мине Виктория Бекъм.

fallback