Снимка: Reuters
fallback

 Брад Пит и най-големият му син Мадокс може да не са в много добри отношения. 18-годишното момче скоро замина за Южна Корея, тъй като избра да учи в университет там.

Папараци са издебнали Мадокс около университета "Yonsei" и са го попитали дали баща му ще дойде да го посети в Южна Корея. "Не знам това, не знам какво става", отговорил е тийнейджърът.
 
От списание "In Touch" предават, че репортерите са питали дали все още той и баща му поддържат връзка, а Мадокс е казал само: "Станало, каквото станало". 
 
Анджелина закара сина си до университета по-рано този месец, когато учебната година започваше и двамата се сбогуваха трогателно. Брад обаче го нямаше, вероятно не е бил поканен.
 
Още по темата четете в teenproblem.net
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

глупости

преди 4 години

И къде е драмата?Аз не виждам такава.

13

николина

преди 4 години

мадокс е от камбоджа и е осиновен от сем пит

12

споделено

преди 4 години

За този Мадокс преди време бях прочела(Брад още беше женен за Анджелина),че докато пътували в някакъв самолет се заял с Брад и Брад му ударил шамар.Искаха да изкарат Брад едва ли не,че го малтретира. Осиновеният син на Анджелина бил силно привързан към нея даже искал да се ожени за нея. Явно страда от Едипов комплекс. Мечтата му била да стане актьор(не е особенпо хубав,ама с връзки всичко е възможно).

fallback