Снимка: Фермата
fallback

Поп легендата Орлин Горанов остана очарован от посрещането в отбора на чорбаджиите във "Фермата: Нов свят". Той получи така жадуваното кафе в комбинация с пресни плодове и сериозен разговор за смисъла на разделението между бедни и богати.

"Защо да не седнете на една маса с водопроводчика, с месаря? Сега всеки гледа да се изолира в някакъв извънземен квартал или ходи обграден с някакви горили до него. От какво се пазиш, бе, човек? Седни с тези хора, защото ще дойде момента, в който ще имаш нужда от тях. Богатият ако няма приказка с онзи, който му върти бизнеса, какво правим? Най-голямата битка е с онзи в огледалото, с егото. Тя продължава цял живот!", заключи философски певецът.

В сезон пет на шоуто Орлин Горанов влиза със специалния статут на Мъдреца.

Той единствен ще има право да минава от двете страни на стената, разделяща стопанствата на сиромасите и чорбаджиите. Изпълнителят на "Светът е за двама" си тръгна вдъхновен и от посещението при бедните, които въпреки липсата на храна и покрив над главата, показаха бодър дух и сплотеност.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

Анонимен

преди 4 години

Според мен тази картина ясно показва, за много по-лошо разделение от това на сиромаси и на чорбаджии.Разделението е в главата и морала. Виждам млади хора, с успешна кариера, който отказват,, да си купят скъпи вещи, не заради нещо друго, а се страхуват, че ще подкрепят културата на анаболни претъпни първенюта ...

8

Анонимен

преди 4 години

"ходи обграден с някакви горили до него. От какво се пазиш, бе, човек?"От хората, от който е взел пари, за да плати на хората, който го пазят от хората, от който е взел пари, за да го пазят ... ОООООО Виждам за какво говори!Ами - БеГе Идеалец! Ес класата, мутрягите, мускули, къ със златни орнаменти, джймисън в чалготека, айфоня ... Обще взето изчерпахме темата.

7

Дебили

преди 4 години

Всичките празноглави фенове на Фермата трябва да ги натикат в някоя лаборатория и да ги ползват за експерименти, защото са по-*** и от маймуните в зоопарка. Предходния главен герой беше неграмотният селянин Динко, който едно изречение не може да напише на родния си език, а сегашният герой - Иван Милиното, също неграмотен ***, без завършено средно образование, който също така е бил арестуван два пъти - за разпространение на наркотици в Банско и за стрелба с пистолет в Приморско.

fallback