Снимка: Facebook
fallback

"Благодаря си, благодаря Ви. Учете деца и млади хора, важно е за самите нас". Това написа Явор Янакиев - 100 Кила във Facebook и се похвали, че вече е в 12 клас. 

Наесен рапърът ще бъде абитуриент, ако продължи да учи по същия начин и успее да си вземе изпитите в 4-та Сменно-вечерна гимназия "Отец Паисий" в София. 

"Обичам училището си", написа още звездата под снимката, на която срещу името му има оценка много добър - 5. 

Кадърът, споделен от 100 Кила, предизвика широк спор сред феновете му. Тъй като той показва резултатите на певеца от 10 клас, мнозина се усъмниха, че той е завършил 11 и ще учи за последна година. По негов адрес тръгнаха и забавни математически задачи. 

"Даскалите слушат ли твоите песни? Като гледам 5-та или са вегани или са ти фенове. Шегичка, давай все така. И да ни поканиш на бал", написа последовател на Янакиев под радостната вест. 

100 Кила признава, че няколко пъти повтарял 10 клас и накрая се отказал да ходи на училище. По-късно започнал да работи, за да помага на майка си и по-малкия му брат. Така успял да припечели пари и дори го издържил по време на неговото следване като студент, но самият той не можал да продължи. След като станал известен, решил, че е крайно време да се върне на училищната скамейка. 

От септември 2017-а Явор Янакиев учи задочно във вечерната гимназия и успява да съвместява уроците с участията. Рапърът изтъква в свои интервюта, че иска да даде пример на младите хора и чрез своята грешка им покаже колко важно е образованието за развитието им. 

Още новини за звезди четете в Tialoto.bg 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

25

Анонимен

преди 4 години

Рап=чалга.Първото е за градските простафели,второто за ''селинджърите".Никаква разлика.Все за твари от гетата.

24

До Само един шпрайт

преди 4 години

Има ли ако, ще има и мухи дето да кацат на него. Нали така.

23

Само един шпрайт

преди 4 години

Щом без образование е богат, значи образованието не е от значение. Аз имам висше, но не съм богат, значи съм тъn.

fallback