Снимка: Вирджиния рекърдс
fallback

Една спукана глава, 10 кубика ледено студена вода и виртуален любовен триъгълник маркираха снимките на видеото към "Само теб" на Михаела Маринова. Под режисурата на Виктор Антонов-Рик певицата разменя горещи ласки с мускулест актьор, който й помогнал да преодолее свенливостта си.

Докато се опознавали в бекстейджа Михаела включила във видео чат и приятеля си - футболистът на "Етър" Александър Дюлгеров. Той се запознал със символичния си опонент и за да вдъхне увереност на любимата си коментирал първите им опити за прегръдка директно от дома си във Велико Търново.

"Александър е страхотен, знаеше колко се притеснявам от такива сцени на близост и се включи в live режим, за да ме успокои. Това е намигване и към сюжета на видеото, който се върти около вируталната любов. Да обичаш от разстояние е тръпка, която познавам много добре след трансфера му в старопрестолния град. Пътувам всяка седмица, за да сме заедно", сподели пред Dnes.bg Михаела. 

Тя разказа още, че в паузите между снимките се е разхождала по халат и домашни чехли, които си носела от вкъщи.

"Това е ритуал, който ме успокоява. Всеки път си нося пижама или друга дрешка, която ми помага да се чувствам като у дома си независимо от екстремните неща на терен. В сцената с басейна върху нас изляха 10 кубика леден дъжд и вместо да се гърчим в агония лицата ни трябваше да са блажено усмихнати. После трябваше спешно да се се сгрея и директно си скочих в халата. Снимахме в супер луксозна къща в затворен комплекс край София и екипа почна да се шегува, като видя как съм се спретнала, питаха дали не ми пречат нещо", разказва с усмивка Маринова.

Веселбата била помрачена за кратко от лек инцидент  - докато Михаела търси любимия с 3D очила върху единия оператор пада елемент от снимачния кран.

"Видях, че главата му кърви. Тук се намеси Виктор Антонов-Рик, който освен процеса пред камера владее с лекота и хората си на терен. Екипът се разтича и помогна на човека, приличаха на нинджи и бърза помощ в едно. Не се наложи да прекъснем работа и за секунда", казва изпълнителката на "Вирджиния рекърдс".

"Само теб" е втория проект на Михаела с румънския хитмейкър Моноар след Tiempo, която влезе на активна ротация в MTV Hits. Маринова е автор на по-голямата част от текста, а в написването му взимат участие и Любо Киров и Павел Николов от хип-хоп дуото Pavell & Venci Venc’. Парчето има и версия на английски – Now or Never.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

АБВ

преди 4 години

Саше, ти и Михаела - Илиана сте най - добрите!

13

Докога

преди 4 години

Ше ни занимавате с тази очевидно невървежна дама?И колко струва да напишете нещо и за мен?

12

Анонимен

преди 4 години

много порочни жени се навъдиха.

fallback