Кадър: Bulgaria ON AIR
fallback

Случайно подхлъзване е причината за инцидента в апартамента на Стефан Данаилов в Приморско в неделя, разказа неговата племенница.

Oще по темата

Вчера са му направени всички необходими изследвания, за да бъде подготвен за операция на тазобедрената става, но предстоят още консултации.

Операцията ще бъде извършена в рамките на няколко дни. Според управителя на болницата д-р Стоил Апостолов, операцията не е спешна. Затова избират момента, който е най-подходящ за оперативно лечение. По всяка вероятност Стефан Данаилов ще бъде опериран в Бургас.

Близките му казват, че въпреки инцидента актьорът не е загубил чувството си за хумор. Те са убедени, че той ще се възстанови бързо и ще се върне на сцената, предаде Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

16

анонимен

преди 4 години

Хайде нищо му няма! Да удари 2-3 спринта до Бузлуджа и ще се оправи!

15

Анонимен

преди 4 години

до 17,то пък един актьор. Една и съща роля с едни и същи реплики я изигра в 20 филма. Аре у лево...а той вече там. Е, нормално.

14

Анонимен

преди 4 години

Социалистическа креатура.Пробутваха го навсякъде като такъв.Много по-добри актьори от него имахме,големи таланти.Този си беше лигльо и такъв си остана.Ако не беше партиец никакви роли нямаше да му дават и никой нямаше да го знае.Столетницата и червения коцкар взаимно се използваха за облаги.

fallback