Снимка: Булфото
fallback

Проблемите на фолкпевицата Сашка Васева с очите стават все по-сериозни, призна самата тя пред „България днес“.

"Медицината е безсилна за проблема с очите ми. Зрителният ми нерв е атрофирал и всякаква операция е безсмислена, защото няма как да го възстанови и да ми помогне. Обиколих лековити извори в цяла България, но никъде водата не ми помогна", заяви пред изданието Дупнишката Мадона.

Ретролегендата Сашка: Страх ме е от мрака, ослепявам!

Певицата има проблеми с очите от години, но в последно време те се задълбочават.

"Атрофията на зрителния нерв е нелечимо заболяване и много трудно ще има спасение за мен. Само чудо може да ме спаси и се моля за избавление", сподели Васева.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

ПроСоТо

преди 4 години

"Примирението е единственото средство срещу болест,за която няма лек"..Макар че чудеса стават..Аз съм свидетел на някои..Напр.:-Преди години една жена с рак на белия дроб беше изписана от болницата ,за да умре в домът си.Имаше обаче един,който се помоли тя да оздравее и да живее още десет години...познайте какво стана!..-ДА,тя оздравя и живя точно 10 години още!!!!Верно,"молителя" се помоли със всяка клетка от тялото си,а жената беше направо .."светица"...а за чалгарки не знам дали ще

11

Анонимен

преди 4 години

Всякакви такива хора се звездеят, но оня горе им покзва, че са си най-обикновени хора. Звездите са само на небето. Дано да си намери лек.

10

sashka v. fan club

преди 4 години

Сашке, ти си нъмбър уан ! Обичаме те !!!

fallback