Снимка: Instagram
fallback

Повелителят на "малките котета" Валери Божинов явно се е завърнал към греховния си начин на живот. Поне това твърди вече бившата му половинка - Биляна Дол.

Сръбкинята и футболистът разчистиха профилите си в Instagram от общите си снимки и моделът замина сама на почивка. Вървят спекулации, че той я е зарязал, защото била прекалено възрастна за него и други, че тя си намерила нов мъж, пише Tialoto.bg.

44-годишният модел обаче изложи своята версия за раздялата в социалните мрежи.

"Валери и аз вече не сме заедно. За съжаление, нашето общо пътуване приключи и за мнозина изглеждаше като сън. Направих всичко по силите си да му бъда най-добрият спътник като му помогнах да съживи кариерата си, да стане по-добър родител, да подобри отношенията си с майка си и бившата си съпруга, за да бъде по-щастлив… Бях с него, когато той претърпяваше падания и когато се връщаше на върха. И в добро, и в лошо винаги съм бил с него... Но очевидно не беше достатъчно и нагонът му беше по-силен от това. Не става въпрос, че любовта помежду ни е изчезнала, а за болестния му инстинкт да я задоволява с други жени, от което ме боли. Пожелавам му цялото щастие на света, но такава жена като Биляна Дол, която ще го обича и подкрепя безусловно, той никога няма да намери. Край".

Сред първите, които реагираха на обяснението на сръбкинята, бе бившата изгора на Валери – Алисия, която хареса думите ѝ и отдолу написа "Уважавам".

Още новини за звезди четете тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

36

До 39

преди 4 години

Да, нашите жени ще изглеждат прекрасно, защото не са парцали като тази гротесктна карикатура. Може да поразгледате малко снимчици или стари клипчета как гледа Божинката как играе. Изглежда ужасно, мърлява и грозна.

35

Анонимен

преди 4 години

Пффф на 44 да изглежда така... никоя от вашите жени няма да изглежда така, пичове :)

34

Анонимен

преди 4 години

Физически е свършила. Ментално и духовно са свършили почти всички по рождение. На останалите в движение им се промива мозъка от реклами, ТВ и социални мрежи. Резултат - физиката е взела дала, акълът и той. Изключения има, но потвърждават правилото.

fallback