Reuters
fallback

Тя е на 54, но кой може да ѝ даде тези години? Тя излизаше с 37-годишен младок, но връзката им вече е в историята. Тя е Моника Белучи и отново е свободна – за радост на хиляди мъже по света. 

Четири месеца след като официално обяви връзката си с Никола Лефевр, актрисата съобщи, че двамата се разделят. В интервю за италианското списание „F“, тя уточнява, че двамата си остават приятели, но не пожела да поясни каква е причината за краха в отношенията им. 
 
„Връзката ни сега продължава по друг път, който е приятелски за цял живот. Разбира се, ще продължим да ходим заедно на изложби или в ресторанта: като приятели“, коментира още секссимволът. 
 
За последно двойката бе забелязана на бала с маски на „Dior“ през май. Преди това те посетиха събития на „Cartier“ и „Chanel“.  
 
Не е ясно дали младият художник си е намерил нова любов или пък Белучи вече е влюбена в друг. 
 
„Много добре се разбирахме и този човек ме научи на толкова много. Това е човек, който има истинска артистична чувствителност“, казва Моника. По думите ѝ, двамата ще продължат да ходят заедно по събития, на които ги канят, но вече като приятели. 
 
Междувременно бившият съпруг на Белучи – Венсан Касел, се радва на своята дъщеричка, с която наскоро го дари новата му изгора – Тина Кунаки. 
 
Още новини за звезди четете в Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

22

Анонимен

преди 4 години

Доста по-добре изглеждащи жени на нейната възраст съм виждал и то българки...

21

бе,

преди 4 години

Моника Белучи изглежда точно на колкото е.Грешката и е, че търси младоци с които няма никакво бъдеще освен прекарани приятно 1/2 години.Този 37 годишен е взел своето от нея но ще се ожени за по-млада за да му дори деца.А и Венсан скоро ще бъде зарязан или поне ще носи рога:)Те са му сигурни.

20

Анонимен

преди 4 години

Изсъхнала е вече.

fallback