Снимка: архив, Reuters
fallback

"Трудно е да се приеме. Последните две години от живота ми бяха една голяма лъжа". Това написа Памела Андерсън в социалните мрежи по повод своята връзка. Актрисата сподели, че се е разделила с приятеля си Адил Рами.

Звездата от "Спасители на плажа" изтъква, че е съкрушена и емоционално изтощена от футболиста. Тя дори го сравнява с чудовище.

51-годишната блондинка посочва, че не била щастлива с младока, който я разочаровал страшно много, защото често я наранявал и й изневерявал.

"Как е възможно да съм помагала на толкова много хора, а не бях достатъчно мъдра или способна да помогна на себе си?", попита тя своите последователи.

Много от феновете на Памела я посъветваха да си даде малко почивка и не бърза да търси нова любов. Някои й припомниха, че тя е на 51 и до себе си трябва да има сериозен мъж, на който може да се опре.

51-годишната актриса лично оповести раздялата си с Рами в социалните мрежи. Двойката и преди е тръгвала по различни пътища, но този път изглежда нещата са окончателни.

До момента Памела Андерсън има цели четири неуспешни брака, дори преди няколко месеца медиите писаха, че може да подпише с Адил Рами. Двамата се разделяха и събираха няколко пъти, но явно звездата вече е решила да сложи край на отношенията им.

Вижте още за звездите в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

беее

преди 4 години

Връзка с предизвестен край.Четири несполучливи брака....и все така.То пък една ''актриса"....вече ще си плаща за "връзки".

17

а

преди 4 години

До Раснал на селоа де. Най-голямата ирония - с това си мнение, ти им помагаш, като никоя няма да се вслуша. И ще продължи тенденцията - мъж-п утка с три черни деца, питаш го - нещо - никога повече не говори с мен и с децата на жена ми. Провайдери и п утки.

16

Раснал на село

преди 4 години

Памела Андерсън е типичен пример за това, което е приготвил за жените Новия Световен Ред със всичките си "права на жените", "феминизъм", "корпоративна кариера", вместо божиите ценности на жената -да бъде майка, съпруга и пазител на свещеното домащно огнище! Дотам води тази рецепта - полови контакти с много на брой мъже, лъжовни, лъскави "ценности", депресия, дрога, алкохол, самоубийства и т.н.! А в това време евреите потъркват доволно ръчички, че съсипаха гоите чрез морално корумпиране на жените

fallback