Снимка: Reuters
fallback

Дженифър Лопез отново показа резултати от постоянните си тренировки. Певицата скоро ще започне своето турне и затова прекарва доста време в залата. В събота 49-годишната певица сподели снимки и видео в Инстаграм, на които се вижда прогресът от упражненията.

"Тренировка преди репетиция. Почти е време за турне", написа тя.

Певицата успява да съчетава времето във фитнеса с репетициите за турнето. Тя почти ще обиколи Северна Америка като ще изнесе 31 концерта в Канада и САЩ.

След това Джей Ло заминава отвъд океана и ще започне интернационално турне. Първият концерт ще е в Тел Авив на 1август, а последният – десет дни по-късно в Русия.

Вижте Дженифър Лопес в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

анонимна

преди 4 години

Не мога да разбера какво я плюете, айде да видя колко от вашите жени ще изглеждат така на 50. Ако не ви кажат, няма и да разберете възрастта й. Аз пък се възхищавам на такива хора, които се поддържат и на всяка възраст изглеждат супер. Иначе на 25 всеки е бил, но няма как да си на 25 вечно, нали? Да не говорим колко 25-годишни са много по-зле изглеждащи от нея.

17

ь

преди 4 години

Аз пък пожелавам на всички мъже в този форум, които са се подиграли, надсмяли или унижили жени, да си останат сами и да въздишат по разни виртуални КАКИ.

16

евала чиче

преди 4 години

Да пожелаем на Гошу като стане на 50 да го заменят съвсем разбираемо за двама по на 25.

fallback